- karbid: hrubé brúsenie
 - keramika: jemné brúsenie
 - oxid hlinitý s drážkami: brúsenie rybárskych háčikov
 
Brúsenie noža: Vždy položte brúsič na pevný a plochý povrch. Brúsič držte za pogumovanú časť prstami za chráničom.
- Hrubé brúsenie – karbid – rýchlo naostrí tupú čepeľ.
 - Jemné brúsenie – keramika – dokončí nabrúsenie ostria pred rezaním.
 
Čepeľ noža vložte ostrím do V štrbiny podľa obr. 1 a jemne skloňte špičku čepele nadol. Ťahajte ostrie noža cez štrbinu podľa obr. 2 od rúčky k špičke čepele, kým nedosiahnete nabrúsenie na požadovaný uhol. Počas brúsenia znižujte tlak na čepeľ. Brúsenie rybárskeho háčika: Brúsič uchopte za pogumovanú časť, vyberte vhodnú drážku podľa veľkosti háčika a hrotom háčika pohybujte v oboch smeroch po drážke Údržba: Po použití brúsič očistite, handričkou, alebo jemnou kefkou, nikdy nie vodou. Skladujte na suchom mieste.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Nože a dýky | 
|---|---|
| EAN: | 027925506226 | 
| Značky: | Smith's | 
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
